Jurnalistă TVR, retrasă de pe Parlament și PSD deoarece ar fi „prea agresivă” – surse

0 51
Jurnalista Andreea Dumitrescu de la Știrile TVR a fost retrasă de pe domeniile politice pe care le acoperea, deoarece ar fi „prea agresivă”, scrie Paginademedia.ro
 

Jurnalista acoperea subiecte politice, în special Parlament, PSD și Curtea Constituțională, potrivit site-ului citat. Acesta precizează – iar surse HotNews.ro au confirmat informația – că Andreea Dumitrescu a fost chemată astăzi la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. I s-ar fi reproșat că e „prea agresivă” și i s-ar fi oferit „compromisul” de la lucra pe alt domeniu, anume primăriile.

Ziarista ar fi invocat posibilitatea de a-și da demisia.

Cazul a luat prin surprindere pe mai alți ziariști din redacție, care au descris-o pe Dumitrescu, pentru HotNews.ro, ca o jurnalistă care își face treaba, pune întrebări bune și „se pricepe la PSD”, partid de care se ocupă de circa doi ani.

HotNews.ro a solicitat instituției TVR un punct de vedere asupra cazului și îl va publica în momentul în care îl va primi.

Paginademedia.ro precizează că a solicitat un punct de vedere șefei știrilor, Mădălina Rădulescu, dar aceasta nu a putut fi contactată. Andreea Dumitrescu nu a comentat informațiile.

Recomandari