Juralist englez: „România se îndreaptă spre un DEZASTRU total”

0 62

Jurnalistul Craig Turp, stabilit de 16 ani în România, a făcut o analiză extreme de critică în legătură cu alegerile parlamentare din România și a prevestit un viitor sumbru pentru țara noastră.

„Primele două săptămâni de campanie pentru alegerile parlamentare din România arată că țara se îndreptă spre un dezastru total. Dacă nu va exista o participare la vot mai mare decât cea așteptată atunci țara va vota să se afunde într-un abis în care rațiunea, gândirea critică și obiectivitatea nu mai există” afirmă jurnalistul.

Craig Turp acuză faptul că partidele în loc să se concentreze pe ce este cu adevărat deficitar în România, au ca teme de campanie non-subiecte care nu fac decât să provoace panică și să manipuleze electoratul mai puțin cultivat.

„Sărăcia, cei care dorm în stradă, corupția, sistemul de sănătate în colaps, lipsa infrastructurii nu primesc nicio atenție. În schimb, totul este despre George Soros și tentativa sa de a transforma România într-o colonie” afirmă Craig Turp în textul publicat în Bucharest Life.

„Soros, baronul Rothschild, iluminatii, francmasonii, corporațiile globale, Uniunea Europeană, zombii, migranții, chiar și însuși diavolul și-au atintit privirile lacome asupra României. Acești oameni vor să transforme România într-o colonie în care milioane de sclavi muncesc pentru străini (care sunt probabil și gay). Doar PSD (și asociații: ALDE, PRU, ANR) poate salva țara de străinii diabolici și pot să facă România măreață din nou. (Trebuie spus că nici PMP și PNL nu sunt de loc timide în a juca pe cartea naționalistă)” consideră britanicul.

Craig Turp atrage, de asemenea, atenția că nu doar pensionarii și cei care trăiesc din ajutoare sociale sunt vinovați pentru că se lasă manipulați de astfel de teme de campanie, pentru că dacă ar fi doar așa PSD ar avea doar 20% și nu 40%.

Jurnalistul pune în rândul votanților PSD care se lasă atrași de astfel de non-teme trei categorii importante din societate: funcționari publici, analfabeții funcționali și extrema dreaptă.

Recomandari