Judecați voi/Deși a demisionat de la Matei Balș, senatorul PSD Streinu Cercel s-a înghesuit să-și facă vaccin peste rând

0 23

Deși și-a dat demisia de la conducerea spitalului Matei Balș, senatorul PSD Adrian Streinu Cercel s-a grăbit să profite de publicitatea din jurul primelor cadre medicale care au fost vaccinate anti-covid.

În grupajul foto de pe site-ul Guvernului României, de la știrea privind debutul campaniei de vaccinare, Adrian Streinu Cercel apare în două din cele 14 fotografii, relatează Newsweek.

Adrian Streinu Cercel a fost printre primele persoane care s-au vaccinat, duminică dimineață.

„Nu doare deloc. Fetele de la ”Balș” au mână foarte ușoară. Echipa din ”Matei Balș” e superbă, vreau să mulțumesc tuturor pentru că au făcut o treabă extraordinară în această pandemie. A fost o muncă enormă, titanică, 24 din 24, 7 din 7. Lumea a înțeles că acest virus este o nenorocire și singura modalitate de a scăpa. Nici nu se pune problema de a convinge pe cineva. Dacă oamenii înțeleg că vaccinul îi salvează bine, dacă nu, nu. Dacă lumea nu înțelege că din acest virus se moare, e problema lor. Atât de simplu este”, a declarat Cercel, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Recomandari