Jignirea GROSOLANA adusa DIASPOREI. Un bugetar spune ca in august Europa se va goli de „cerşetori, hoţi şi curve din România“

0 55

Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspecţiei în Construcţii Vrancea, a distribuit pe internet o postare pe acest subiect, iar după ce mai mulţi comentatori i-au atras atenţia că susţine un lucru fals, el a insistat că „oamenii care muncesc nu vor veni la miting” şi că doar cei fără un loc de muncă au timp de proteste.

Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, a făcut valuri pe internet după ce a distribuit o postare în care se susţine că „10 august, cea mai mare sărbătoare europeană. Se goleşte Europa de Cerşetori, Hoţi şi Curve din România”.

Postarea face trimitere (după cum recunoşte chiar Prescorniţoiu) la anunţatul miting al Diasporei româneşti, care ar urma să aibă loc pe 10 august 2018 în Bucureşti.

Contrat de o serie de comentatori, Prescorniţoiu a insistat că la miting nu au cum să vină oameni care au de lucru, pentru că aceştia sunt la muncă. „Vorbeam de hoţi, curve şi cerşetori! Cei ce muncesc nu vin la mitinguri! Cine se simte lezat…”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

El a mai susţinut şi că românii din diaspora ar trebui să protesteze acolo, la ei, adăugând că în România s-a investit prea puţin în tunuri cu apă şi pistoale cu şocuri electrice.

De altfel, wall-ul funcţionarului public este înţesat de postări care slăvesc PSD şi jignesc partidele sau persoanele din afara partidului aflat la Putere, care sunt numite „gunoaie” sau „trădători”. Printre cei vizaţi de aceste jigniri se află inclusiv Preşedintele României.

Cristian Prescorniţoiu se află la şefia Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea de aproape două decenii, fiind intermitent ba inspector şef, ba adjunct al inspectorului şef. În actualul mandat a ajuns la conducere în 2016, după ce inspectorul şef Dragoş Micu a decedat. Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în aprilie, el are trei case, mai multe terenuri şi o leafă lunară de 7.500 de lei.

Conform declaraţie de interese, Prescorniţoiu nu este membru cu funcţie al niciunui partid politic.

Numele lui Cristian Prescorniţoiu apare şi în dosarul penal „Trofeul Calităţii” (care l-a avut ca protagonist pe Adrian Năstase), unde acesta a fost audiat în calitate de martor.

În cursul zilei de miercuri, funcţionarul public şi-a închis pagina de Facebook.

Recomandari