Jennifer Lopez a fost dată în judecată în Egipt după ce a apărut așa pe scenă. Galerie FOTO

Jennifer Lopez a cimis-o din nou. Îndrăgita artistă a fost dată în jduecată după un concert desfășurat recent în Egipt, pe motiv că a încălcat barirele morale, dar și tradițiile impuse de acest stat, după ce a urcat pe scenă„aproape dezbrăcată”.

Jennifer Lopez, dată în judecată după concertul din Egipt

Cel care i-a intentat proces frumoasei cântărețe care se bucură de o popularitate uriașă la nivelul întregii lumi, inclusiv datorită aparițiilor sale incendiare, este Samir Sabri, un avocat care s-a remarcat prin chemarea în fața isntanței a mai multor personalități egiptene.

În motivarea demersului său, acesta subliniază că Jennifer Lopez a cântat „purtând un costum transparent şi dezbrăcată”. Chiar dacă nu a fost prezent la concert, Sabri a urmărit mai multe iamgini imagini din show pe reţelele de socializare şi s-a declarat revoltat de această situație. Mai mut decât atât, în plângerea formulată împotriva cântăreţei şi a celor care au organizat concertul, avocatul cere ca Lopez să primească interdicţie de a reveni în Egipt.

Sheebah Karungi,
see your friend American singer Jennifer Lopez on her first concert in Egypt last Friday, you must agree the 50 year old, killed it! pic.twitter.com/tjZn5KkvhO

— amawulire.news (@AmawulireOnline) August 10, 2019

Ținutele incendiare purtate de Jennifer Lopez au fost create chiar de arabi

Interesant este faptul că multe dinte ținutele purtate de Jennifer Lopez în timpul show-urilor sale și criticate vehement de avocat, au fost create chiar de designeri arabi. Printre cei care au realizat costumele frumoasei artiste se află egipteanul Nagwa Zahran, dar și libanezii Zuhair Murad, Andrea Wazen şi Nicolas Jebran.

La concertul desfășurat în oraşul El Alamein, una dintre destinațiile de vacanță frecventate de egipteni, au participat aproximativ 2.000 de persoane, printre care actriţa Mona Zaki, actorii Hussein Fahmy şi Ahmed Helmy, dar și reprezentanţi ai Guvernului. Show-ul a făcut parte din turneul „Its my Party’, prin care Jennifer Lopez marchează împlinirea a 50 de ani de viață și 20 de ani de carieră încununată cu succes la nivel mondial.

Articolul Jennifer Lopez a fost dată în judecată în Egipt după ce a apărut așa pe scenă. Galerie FOTO apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More