Jean Paler nu ascultă sfaturile medicilor și își pune viața în pericol: ”Nu mor caii când vor câinii”

În ciuda problemelor de sănătate, Jean Paler nu poate sta departe de scenă. Cunoscutul comic a decis să ignore sfaturile medicilor de a pune punct spectacolelor, astfel că va fi prezent din nou pe litoralul românesc, pentru a le dărui turiștilor o nouă porție de umor și bună dispoziție.

Jean Paler revine pe scenă

În luna martie a acestui an, îndrăgitul actor de comedie a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost montat un defribrilator (n.r. dispozitiv care monitorizează ritmul cardiac).Cu toate acestea, Într-un interviu acordat recent, carismaticul umorist a dezvăluit că se află deja plecat deja pe litoral, urmând să ia parte la spectacolele desfășurate pe toată durata verii, pe scena teatrelor de vară din majoritatea stațiunilor.

Medicii care mi-au montat defibrilatorul mi-au spus să stau acasă, deoarece inima mea mai funcționează doar 30% și să o las moale cu meseria de actor. Dar sunt încăpățânat, zic ca ei și fac ca mine, așa că deja mă aflu la mare, unde voi juca în toate stațiunile de pe Litoral. Am pastilele de inimă la mine, trebuie să le iau toată viața”, a declarat Jean Paler.

Jean Paler nu poate sta departe de spectacole. Sursa foto: Youtube
Jean Paler nu poate sta departe de spectacole. Sursa foto: Youtube

„Aplauzele sunt balsamul meu”

Totodată, cunoscutul comic a precizat că nu are de gând să renunțe prea curând la scenă, întrucât ropotele de aplauze din partea spectatorilor îi oferă toată energia de care are nevoie pentru a trece mult mai ușor peste toate problemele de sănătate.

Fanii mă vor vedea în spectacolele care se joacă pe scena teatrele de vară din Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp, Saturn și Costinești, cu începere de la orele 19.30. Ei sunt energia mea, aplauzele lor sunt balsamul meu, chiar dacă m-am îmbolnăvit de inimă din cauza emoțiilor. Nu mor eu așa ușor, că doar nu mor caii când vor câinii”, a mai spus Jean Paler pentru click.ro.

Articolul Jean Paler nu ascultă sfaturile medicilor și își pune viața în pericol: ”Nu mor caii când vor câinii” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More