The news is by your side.

Jean Paler: Iau 840 de lei. Ce poţi face cu aceşti bani, când ai de plătit lumina şi întreţinerea, un pumn de medicamente, dar şi mâncarea?

0 1

Actorul Jean Paler, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că are o pensie foarte mică din care abia îşi permite cheltuielile lunare şi medicamentele. Celebrul comic a precizat că pentru a avea un trai decent acceptă orice colaborare.

Jean Paler face haz de necaz pe seama pensiei mici pe care o primeşte. „Iau 840 de lei. Ce poţi face cu aceşti bani, când ai de plătit lumina şi întreţinerea, un pumn de medicamente, dar şi mâncarea? Am auzit că va mai creşte, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferenţă? Zilnic, încă un pic de parizer“, a declarat actorul pentru „Click!“.

Jean, care a suferit o operaţie la inimă în 2012, în urma unui infarct, se vede nevoit să-şi continue activitatea artistică pentru un venit în plus: „Merg oriunde sunt chemat ca să pot trăi decent. Voi avea, în decembrie, spectacole pentru diaspora din Spania şi din Germania, iar de Revelion voi fi prezent la nişte petreceri, în Moldova“.