„Iti vom viola mama, stim unde locuiesti!” Un elev de 15 ani s-a sinucis din cauza a ceea ce ii faceau colegii la scoala

0 19

L-au amenintat ca ii vor viola mama si l-au agresat incontinuu luni de zile din cauza popularitatii de care se bucura in randul fetelor. In cele din urma, baiatul de 15 ani a cedat si si-a pus capat zilelor.

Fenomenul „bullying”, atat de des intalnic in scoli in ziua de azi, a facut o noua victima. Este vorba despre Brandon Rayat, un elev de 15 ani din Leicester, pe care colegii invidiosi pe succesul pe care il avea baiatul in randul fetelor l-au determinat sa se sinucida.

Brandon a fost abuzat psihic si fizic luni intregi intregi de o parte dintre colegii de scoala. Huliganii l-au amenintat incontinuu ca ii vor viola mama, l-au terorizat si l-au adus in pragul depresiei. Mama baiatului a fost nevoita sa isi dea demisia pentru a putea avea grija de adolescentul care repeta tot mai des ca vrea sa moara ca sa scape de agresiunea la care este supus zilnic.

In timpul unei ore de curs, agresorii i-au aratat lui Brandon pe aplicatia Google Maps pozitia exacta a casei lui si i-au spus: „Stim unde locuiesti. Mama ta va fi violata!”
„A intrat in casa intr-o zi plangand si tipand: <<Vreau sa mor>>!, isi amintesc parintii adolescentului.

Desi a primit ajutor specializat, presiunea la care a fost supus a fost prea mare pentru baiatul de 15 ani. Sedintele de terapie, spitalizarea si tratamentul nu l-au putut ajuta pe Brandon care a fost gasit spanzurat in camera lui.

Parintii lui Brandon sunt devastati si sustin ca desi au existat dovezi clare si au vorbit in repetate randuri cu reprezentantii institutiei de invatamant, nimeni nu i-a luat in seama. Ei au facut publica povestea trista a fiului lor si spera sa se faca treptate in acest caz, scrie Daily Mail. 

Recomandari