Italianul bătut până la comă de un tânăr căruia i-a zgâriat oglinda VW-ului, a murit. Înmormântarea e miercuri

0 24
Un om de afaceri italian care a fost băgat în comă, de un tânăr, după ce i-a zgâriat acestuia oglinda mașinii în trafic, a decedat. Italianul avea 64 de ani, era tatăl a doi copii și trăia de mulți ani la Timișoara. Altercația în trafic a avut loc la începutul lunii, pe Bulevardul Eroilor de la Tisa.

Autoritățile italiene cer lămuriri cu privire la ancheta în cazul patronului SC Bramito SRL. Flaviano Pampagnin va fi înmormântat miercuri, în cripta familiei, într-o localitate din regiunea italiana Venetto.

Potrivit poliției Timiș, românul, aflat deja în arestul instituției pentru 30 de zile, va fi anchetat în continuare pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

În timp ce rula pe Bulevardul Eroilor de la Tisa la bordul Fordului personal, Flaviano Pampagnin, cetățean italian, patronul unei fabrici de încălțăminte din Timișoara, a atins din greșeală, cu oglinda mașinii sale, un Ford, oglinda mașinii unui tânăr șofer, un VW. Bărbatul de 27 de ani i-a ținut calea italianului și i-a cerut socoteală. Deși afaceristul i-a propus să se înțeleagă amiabil și să se vadă a doua zi pentru a stabili valoarea despăgubirii pentru oglinda zdrelită, tânărul nu a fost de acord, a sărit pe bancheta din spate a Fordului, și l-a lovit cu pumnii în cap pe Flaviano Pampagnin.  Pe fondul unor antecedente medicale serioase mai vechi, Pampagnin și-a pierdut cunoștința, iar mașina sa a izbit alte două mașini parcate pe marginea bulevardului.

Italianul a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean, fiind internat în comă de gradul IV. La finele săptămânii trecute bărbatul a decedat.

Recomandari