Irinel şi Monica sunt dărâmaţi. Ce problemă de sănătate are fiica lor

0 53

Bucuria vacanţei de vară a fost umbrită de o veste nefericită în fostul cuplu Monica Gabor-Irinel Columbeanu. Este vorba despre o problemă medicală a fiicei lor, Irina, pentru care cei doi părinți s-au alarmat și pentru care caută soluția cea mai bună. Irina a fost diagnosticată cu salazion, un chist care a apărut la nivelul ochiului stâng.

După zece luni în care a încercat să ascundă problema cu care se confruntă fiica sa, iată că Monica Gabor (30 de ani) a decis să nu mai țină secret, mai ales că totul a devenit din ce în ce mai vizibil. În octombrie anul trecut, Irina a întâmpinat probleme la ochiul stâng, după ce la nivelul pleoapei i-au apărut mici chisturi. Deseori, în comentariile filmuleţelor postate pe canalul ei de Youtube, Irina era întrebată de fani ce are la ochi, roşeaţa şi inflamaţia fiind foarte vizibile. Tocmai de aceea, Monica a decis să ofere detalii despre problema prin care trece fiica ei, diagnosticată cu salazion (formaţiuni chisticetumorale benigne, de mici dimensiuni, situate pe marginea pleoapelor).

”Bună, dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi, legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017, atât eu, cât și tatăl ei, am tot încercat să îi găsim un tratament care să o vindece de această afecțiune. Din păcate, nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România, care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun, care ar putea să o opereze pe fetița noastră de salazion, scrieți-ne fie la comentarii, fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, a scris Monica pe Facebook.

Dacă la început a fost sceptic în a oferi declarații, Irinel a lăsat deoparte rușinea și a distribuit şi el mesajul fostei soții. Imediat, afaceristul a primit de la prieteni o mulţime de recomandări de doctori sau clinici private din străinătate, însă le-a răspuns tututor că au decis ca operaţia Irinucăi să aibă loc la Los Angeles. ”E o problemă pe care nu voiam să o discut în presă, pentru a nu-i crea neplăceri Irinei”, a declarat Irinel, pentru Click!

Recomandari