Irina Tănase, mesaj subtil de Ziua Îndrăgostiților. Ce a postat iubita lui Dragnea pe contul de socializare

Irina Tănase suferă din cauza lui Liviu Dragnea, care este în închisoare. Iubita fosului şef al PSD a postat pe Instagram un mesaj de Ziua Îndrăgostiţilor din care reiese că viaţa ei este un coşmar fără Liviu Dragnea.

Irina Tănase, mesaj subtil de Ziua Îndrăgostiților

Irina Tănase a avut o Zi a Îndrăgostiţilor de coşmar, după cum ea singură recunoaşte printr-o postare pe Instagram. Iubita lui Liviu Dragnea nu a putut să fie alături de el, întrucît acesta este în închisoare.

„Dacă cineva m-ar întreba ce este Iadul. I-aş răspunde că este distanţa dintre doi oameni care se iubesc”, a fost postarea Irinei Tănase pe Instagram-ul său.

Iadul pentru Irina Tănase este distanţa dintre doi îndrăgostiţi

De altfel, Liviu Dragnea a încercat să fie alături de ea de Ziua Îndrăgostiţilor şi a depus o contestare a executării pedepsei, dar termenul a fost amânat, pentru că avocaţii săi nu s-au prezentat în sala de judecată. Astfel, DNA a fost de acord cu acordarea altui termen, respectiv pe data de 18 februarie.

La procesul care a avut loc marţi, unul dintre avocaţii săi a trimis acte precum că este bolnav, iar celălat nu s-a prezentat în sala de judecată. Judecătoarea a intrat în posesia actelor care arătau că avocata Flavia Teodosiu se află în repaos medical. Actele au fost aduse de către un alt avocat împuternicit.

Astfel, judecătoarea Manuela Orzaţă a anunţat că judecarea contestaţiei de executare a pedepsei va fi reluată pe data de 18 februarie. Liviu Dragnea, fostul şef al PSD, execută o pedeapsă de 3.6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

Postarea Irinei Tănase de pe Instagram infirmă încă o dată zvonurile cum că ea şi Livuiu Dragnea s-ar depărţii. Săptămâna aceasta au apărut nişte zvonuri în acest sens după ce Irina Tănase nu a mai fost văzută cu un inel cumpărat de Liviu Dragnea pe deget.

Apropiaţii iubitei lui Liviu Dragnea susţineau că inelul nu este unul de logodnă, ci a fost un simplu cadiu. Astfel, Irina Tănase are perioade când îl poartă şi perioade când nu âl poartă sau aplelează la alte bijuterii.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More