Irina Ponta, o dulceaţă de fetiţă! Micuţa nu îi seamănă Dacianei Sârbu Deloc. E leită Victor Ponta

Fiica lui Victor Ponta, Irina, îi seamănă leit politicianului! Fata de aproape 12 ani este rodul iubirii dintre liderul Pro România și Daciana Sârbu, iar părinții ei sunt mândri de ea, căci are rezultate excelente la școală. (Pentru a vedea fotografii cu Irina, accesează galeria foto a acestui articol)

Irina Ponta, fiica lui Victor Ponta și a Dacieni Sârbu, seamănă leit cu tatăl ei

Daciana postează des fotografii cu fetița ei, care seamănă perfect cu Victor. În urmă cu aproximativ 2 ani, Irina a încheiat ciclul primar din învățământ luând premiul întâi, semn că îi place școala.

Fostul premier al României mai are un băiat pe nume Andrei, pasionat de automobilistică la fel ca fostul lider al Partidului Social Democrat.

Ponta: „Pentru familia mea ar fi fost mult mai rău dacă aș fi câștigat alegerile prezidențiale”

Fostul prim-ministru a vorbit anul trecut despre familia lui și cum a trăit aceasta ascensiunea sa în politică. Liderul Pro România s-a deschis în fața lui Mădălin Ionescu spunând că poate a fost mai bine să nu câștige alegerile prezidențiale din 2014 pentru ai săi, căci așa are mai mult timp de petrecut cu nevasta și cei doi copii.

„Pentru familia mea ar fi fost mult mai rău dacă eu aş fi câştigat alegerile prezidenţiale. Ei au plătit preţul cel mai mare al activităţii mele politice. Andrei, Irina, Daciana şi mama au fost cei mai fericiţi în ultima vreme, că le-am acordat mai mult timp, am fost mai puţin stresat, mai puţin agitat”, a spus Victor Ponta pentru mădălinionescu.ro.

„Acum putem să mergem şi noi liniştiţi la mall, la aeroport, într-un parc…Unii ne zâmbesc şi ne salută, alţii ne ignoră, dar nu ne mai înjură nimeni şi nu mai suntem certaţi la tot pasul, ca înainte”, adăuga Ponta.

„Din punctul ăsta de vedere, al vieţii personale, faptul că nu am ajuns preşedinte şi nu mai sunt prim-ministru reprezintă un avantaj”, mai spunea politicianul în acel interviu.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More