”Ion Iliescu va fi ARESTAT de Craciun! Revolutia din 1989 a fost o conspiratie din care el a PROFITAT!”

0 59

In Iliescu se pare că este „premiul” celor de la DNA de sfârșit de an. Iliescu este acuzat că a ordonat împușcarea românilor după data de 22 decembrie 1989 pentru a justifica preluarea puterii. Dacă se confirmă acuzația, înseamnă că nu am avut o Revoluție ci o conspirație, o lovitură de stat. Acest lucru este cunoscut oricum, doar de procurorii anilor 90 nu.

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că are informații conform cărora se pregătește o arestare extrem de spectaculoasă a unui personaj din PSD, o arestare care va influența major alegerile, informează stiripesurse.ro.Confruntat cu aceste informații, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că el nu a auzit despre așa ceva.

”Am informații că se pregătește o arestare extrem de spectaculoasă, a unui personaj din PSD, care să schimbe radical cursul alegerilor. Dumneavoastră știți ceva?”, a spus Victor Ciutacu.

Liviu Dragnea s-a arătat surprins și a spus că nu are informații în acest sens. ”Nu am informații. Sper totuși să nu fie cazul”.

Ciutacu a plusat cu o altă întrebare. ”Despre o eventuală citare de ultimă oră a președintelui Iliescu, în Dosarul Revoluției ați auzit ceva?”.
1480323973-9802-346416622392548-1727400830-n
Liviu Dragnea susține că nu a auzit nici despre acest lucru. ”Nu, nu am auzit nimic despre așa ceva”.
Recomandari