Ion Cristoiu are mai mulți bani pe timp de coronavirus: ”E mult mai bine decât înainte”

Ion Cristoiu are mai mulți bani pe timpul pandemiei de coronavirus. Jurnalistul spune că această perioadă grea pentru majoritatea dintre români a fost pentru el un bun prilej de a face economii.

Ion Cristoiu are mai mulți bani pe timp de coronavirus: ”E mult mai bine decât înainte”

Ion Cristoiu se declară mult mai câștigat de pe urma pandemiei de coronavirus decât era în perioada de dinaintea declanșării acestui haos la nivel național, dar și planetar.

Gazetarul a dezvăluit faptul că măsurile restrictive impuse de criza Covid-19 l-au obligat să facă unele economii. Cu alte cuvine, în portofelul său de pensionar sunt acum mai mulți bani.

“Eu nu sunt simptomatic, sunt asimptomatic din punctul acesta de vedere deoarece sunt un om care scriu foarte mult, închis într-o carapace. Practic mă duceam la Biblioteca Academiei care e peste drum de casa mea.

Lucrul pozitiv este faptul că am făcut economie de valize. În fiecare dimineaţă trebuia să zurui cu roţile o valiză şi un rucsac. Am făcut economie de tur de pantaloni că nu mai stau în costum cum ședeam la bibliotecă.”

Foarte important, de tălpi de pantofi, am consumat mult mai puţine că nu mai merg la Biblioteca Academiei. Acolo, mă ajuta cineva să urc scările, îi dădeam nişte bani, am făcut economii, deci nu mai plătesc la nimeni.

Nu am mai cărat cu mine toate laptopurile. Am câştigat un oarecare timp deoarece până ajungeam dimineaţă la Bibliotecă, plecam la 9, până aşezam toate ălea pe masă, acolo, trecea timpul. Asta ar fi pozitiv”, spune omul de presă în Gândurile lui Cristoiu.

Partea negativă în toată această perioadă: lipsa inspirației

Dacă financiar stă bine, Ion Cristoiu spune că pierde din potențial pe partea de inspirație. Cunoscutul ziarist spune că izolarea nu-l ajută să beneficieze de un bagaj de idei atunci când scrie diferite materiale.

“Negativ e faptul că eu la două săptămâni dacă nu ies în ţară, în sensul să ies undeva să dorm o noapte într-o altă localitate, nu mai am aşa mare inspiraţie, dar acum am înlocuit mersul până la Sinaia sau până la Găgeşti Deal cu mersul la piaţă.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând am făcut economie de cauciucuri, de benzină. Deci undeva e mult mai bine decât înainte şi aici, un alt paradox. Înainte cumpăram foarte multe device-uri. Temător să nu vină prea mulţi aducători de pachete la mine acasă, am făcut economii. Nu am mai cumpărat tot felul de pe Amazon, uneori destul de scumpe, şi am făcut iar o economie la pensia mea”, a încheiat publicistul.

ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More