Iohannis îl scoate din minți pe Dragnea | A convocat CSAT pentru buget marți, când liderul PSD are proces

0 54

Premierul Sorin Grindeanu a ieșit public să anunțe că nu poate aproba proiectul Legii bugetului deoarece președintele Klaus Iohannis a convocat ședința CSAT, pentru a da avizul, abia marți. Este exact ziua în care Liviu Dragnea are termen de judecată la instanța supremă, în dosarul în care este inculpat împreună cu fosta lui soție, Bombonica. Avizul CSAT este consultativ, dar fără el bugetul nu poate fi aprobat, scrie secundatv.ro

Liviu Dragnea s-a arătat descumpănit: Eram pregătiți să stăm și la noapte pentru avizul CSAT.

Premierul Grindeanu anunțase aprobarea bugetului vineri la ora 13.00, însă ședința s-a amânat oră după oră, spre nedumerirea jurnaliștilor.

La ora 17.00, Administrația Preziențială a transmis un comunicat în care a informat că președintele Klaus Iohannis “a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru marți, 31 ianuarie, ora 12,30, în vederea analizării proiectului de buget”.

După alte 40 de minute, Sorin Grindeanu a ieșit cu o declarație în care a arătat că “Guvernul va discuta proiectul de buget pe anul 2017 marți, după ședința CSAT – așa cum am văzut că ați fost anunțați de domnul președinte că a convocat Consiliul”.

Premierul a adăugat că “avem tot ceea ce înseamnă avize, mai este nevoie în schimb de un aviz – avizul CSAT”.

Citiți mai mult pe: secundatv.ro

Recomandari