Iohannis, despre incendiul din Bamboo: Pana nu vom intelege ca legea e una pentru toti, societatea va fi mereu in pericol

0 47

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, sambata dimineata, dupa ce a aflat de incendiul extrem de violent din clubul bucurestean Bamboo.

„In incendiul din clubul bucurestean nu si-a pierdut viata, din fericire, nici un om. Am trecut, insa, pe langa o alta tragedie de proportii. Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate. Pana nu vom intelege odata pentru totdeauna ca legea e una pentru toti, societatea va fi mereu in pericol.

Le doresc insanatosire grabnica celor raniti si multumesc salvatorilor!”, a scris pe
Facebook Klaus Iohannis.

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la clubul Bamboo din Capitala. Cladirea s-a prabusit, iar focul inca arde. 38 de victime au fost duse la diverse spitale din Bucuresti. Nu se stie inca daca nu cumva mai exista oameni prinsi in interior si nici cauzele care au dus la izbucnirea focului.

Avocatii administratorilor clubului Bamboo sustin ca acesta avea toate documentele necesare functionarii, conform normelor legale, ca au fost respectate toate reglementarile privind caile de acces si de evacuare si ca toate dotarile in caz de incendiu au fost functionale.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, spune ca clubul nu avea autorizatia de functionare, dar detinea aviz de securitate la incendiu de la ISU.

Recomandari