Ioana Picoș-Făgădaru i-a pus la punct pe homosexuali! Cernea a rămas fără replică

0 55

Ioana Picoș-Făgădaru a explicat cu argumente exemplare într-o emisiune TV de la Realitatea cum stă treaba cu mariajul homosexualilor și adopțiile pe care vor să le facă persoanele din comunitatea LGBT. Argumentele au fost atât de puternice încât Remus Cernea a rămas practic fără replică. Ioana Picoș-Făgădaru luptă pe mai multe fronturi și este cunoscută ca o persoană pro-familie. Aceasta lucrează la organizația Feminism proFamilie, Asociația Medicală Sfinții Arhangheli şi este actriță jucând în mai multe producții românești.

Curtea Constituțională a României (CCR) a decis ieri să amâne decizia privind recunoașterea în România a căsătoriilor dintre persoanele de același sex încheiate în străinătate până în luna septembrie.

Avocata cuplului de homosexuali căsătorit în Belgia şi care cere recunoaşterea căsătoriei lor în România, Iustina Ionescu, a argumentat, miercuri, în faţa CCR, că interdicţia din Codul civil în acest caz este discriminatorie şi aduce atingere dreptului la viaţă privată şi familie, fiind bazată pe prejudecăţile din societatea românească. (sursa: sokant.ro)

Recomandari