„Insula iubirii“: Fotografiile care au cucerit internetul! O concurentă, super sexy când avea 16 ani

0 40

În acest sezon „Insula iubirii“, o concurentă a ieşit în evidenţă încă din primele ediţii ale emisiunii de la Antena 1, după ce a spus că ea este superioară tuturor femeilor prezente în show, incluzându-le aici şi pe ispite.

Hannelore, căci despre ea este vorba, nu a ratat nicio ocazie de a spune că nimeni nu se ridică la standardele ei, iar printre cei despre care a vorbit a fost inclusiv iubitul ei, Bogdan, pe care îl consideră inferior ei.

Autoproclamată diva emisiunii „Insula iubirii“, Hanne se consideră, totodată, şi cea mai cuminte concurentă, ştergând parcă cu buretele toate momentele pe care le petrece cu ispita Andy.

Cu toate acestea, Hannelore uită în totalitate cine era şi ce făcea în urmă cu aproximativ 10 ani. Atunci când avea 16 ani, concurenta de la „Insula iubirii“ a pozat în ziarul Libertatea, la rubrica „Fata de la pagina 5“.

„Este din Timişoara, are 16 ani, 1,72 metri şi dimensiunile 88-63-90. Adoră să fie fotografiată, să danseze şi să facă excursii pe munte“, este descrierea pe care Hanne o are la celebra rubrică.

Recomandari