Inspaimantator. Ce a vazut acum trei saptamani mama unuia dintre tinerii arsi de vii in accidentul din Suceava. „Am vazut-o, dar nu m-am gandit ca nenorocirea va fi asupra mea”

0 21

Cinci tineri si-au pierdut viata intr-un accident cumplit de masina, accident ce a avut loc in Suceava. Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Preluca si Simona Lazarovici sunt cei cinci care au lasat multa durere in urma lor.

Mama lui Andrei a povestit un moment de-a dreptul teribil care ar fi prevestit moartea fiului ei, dar la care nu s-a gandit absolut deloc. „Baiatul era cu frica de Dumnezeu. Era ca un inger. El a terminat liceul anul asta si urma sa plece in Germania. Isi gasise de munca acolo, dar uita unde a plecat acum!?”, si-a strigat Sabina Preluca durerea, noteaza cei de la monitorulsv.ro.

Ea a continuat si a spus ca in urma cu trei saptamani o cucuvea a cantat deasupra casei lor si asta este semnul care a prevestit moartea lui Andrei. „Probabil ca nici el nu a stiut ce se intampla. Nu a pomenit niciodata de vreun cosmar sau eu sa visez ceva. A trecut deasupra casei cucuveaua aceea care canta. Nu mi-am dat seama ca ea canta asupra mea, sa fie moarte la casa mea. Intr-o dimineata a trecut cucuveaua, acum trei saptamani, si nici nu mi-am dat seama”, a mai spus mama lui Andrei.

Recomandari