ING lansează reduceri de Black Friday! Dobânda redusă cu 50% la credite

ING vine cu o veste excelentă pentru clienți și anunță reduceri de Black Friday! Banca promite o dobândă redusă cu 50% la credite, într-o postare de ultimă oră. Este vorba despre dobânzile pentru creditul pe repede înainte cu care ING a devenit cunoscut, cel pe care l-a promovat intens în ultimele luni.

ING anunță reduceri de Black Friday

„De Black Friday, ai reducere fără nicio introducere. Săptămâna aceasta ai dobândă de la 5,99% până la 10,49% la Creditul pe repede’nainte. Primești banii pe loc să nu pierzi nimic din lista de favorite”, anunță reprezentanții ING.

Pe website-ul ING există chiar și un countdown și un model de calcul pentru românii care vor să se împrumute de la această bancă. Românii care vor să afle cum pot proceda pot completa în câmpurile de pe site creditul de care au nevoie și durata pe care vor să îl restituie, iar calculul ratei se face pe loc. De exemplu, pentru o valoare de 50.000 de lei, rata lunară ar fi de 966,41 de lei. Vârsta minimă acceptată pentru un credit este de 18 ani, iar cea maximă admisă de bancă 70.

Venitul lunar minim pentru a contracta un credit: 1.000 de lei

Venitul lunar net minim pe care românii trebuie să îl aibă pentru a contracta un credit este de 1.000 de lei. Clienții trebuie să aibă un an vechime de muncă și minimum 6 luni de vechime la actualul angajator. Intră aici pentru a calcula rata lunară pentru creditul pe care vrei să îl contractezi.

Black Friday are loc în România cu o săptămână mai repede decât sărbătoarea reducerilor din Statele Unite ale Americii, unde a fost inventat acest eveniment. La noi, Black Friday are loc în această săptămână la noapte, între 14 și 15 noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Anunț de ultimă oră despre salariile românilor! Milioane de oameni sunt vizați
  • Florin Piersic s-a dus! Artistul … anuțul a fost făcut în această noapte
  • Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. a doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
  • CTP o distruge pe Dăncilă: Declarații explozive despre marea zbatere a liderului PSD
  • Cifrele care îi sperie pe români. Coșmarul devine realitate de Crăciun
  • Va fi nunta anului! Gina Pistol, dezvăluiri senzaționale despre Smiley: Detaliul care spune totul
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More