Informații ȘOC despre PREOTUL PEDOFIL! Nimeni nu se aștepta la această REACȚIE: „Oprește ploaia…”

0 25
Noi informații șocante din trecutul lui Cristian Pomohaci, preotul acuzat de pedofilie și ale cărui gesturi și dezvăluiri din viață par să îi scoată la suprafață numai răutate, ies la iveală.

Se pare că, in ciuda acuzațiilor de pedofilie, oamenii care mergeau la slujbele lui continuă să istoriseacă povești din trecut care îl proiectează pe Cristian Pomohaci într-o aură de sfânt, nu de infractor. „Are puterea asta de a se ruga şi de a strigă către Dumnezeu! Eu stand acolo îl vedeam când făcea slujba, cu mâinile sus, strigă către Dumnezeu, plângea… Şi-n timpul nopţii mai ales… Numai în timpul nopţii se ruga”, a declarat un bărbat.

O altă femeie povestește cu ochii în lacrimi despre momentul când l-a văzut și de a simțit când l-a văzut pe omul despre care susține că i-a salvat viața. „În 2012, la un moment dat eram la un spectacol, la 11 noaptea, pe aleile Cişmigiului. Pomohaci s-a oprit către mine şi soţul meu şi a spus: „Eu trebuie să cant la Galaţi!”. Poate pentru că în anul 2009, era cât pe ce Galaţiul să fie pârjolit de o explozie care a fost oprită, noi aşa ştim, de rugăciunile părintelui!”, a spus femeia conform Wowbiz. 

Mai mult, femeia susține că Pomohaci are și puteri supranaturale. „Opreşte ploaia! Cine cercetează, să se ducă să vadă la câte spectacole de-ale părintelui a plouat! S-a rugat părintele din tot sufletul! Mă vedea că plâng, mi-a zis stai liniştită! S-a operat şi… Un ochi… Vede. Puterea lui Dumnezeu prin rugăciunile lui a fost mare că altfel nu avea scăpare”, a spus Dima Zoiţa conform aceleiași surse.

Proba care îl incriminează pe Cristian Pomohaci e înregistrarea în care pare să-i facă avansuri unui tânăr de 17 ani, acum major. Oamenii cred însă ca aceaste informații sunt complet false. 

Recomandari