Incredibilele mizerii făcute de unguri la Budapesta, față de handbalistele de la CSM București. 5.000 de naziști l-au șocat pe antrenorul suedez al româncelor

0 27

Adevărul.ro: Suedezul Per Johansson, antrenorul echipei CSM Bucureşti, a rămas şocat de ura cu care a fost primită echipa sa la Budapesta.

După disputarea meciului dintre CSM București și Ferencsvaros Budapesta, de acum câteva zile, el a postat un mesaj în suedeză, pe facebook, povestind ce a trăit în Capitala Ungariei: „Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două derbyuri care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece. În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău fel de xenofobie şi fascismul este acceptat în proporţie de peste 50 la sută. A fost mai mult decât despre sport, despre Ferencvaros – CSm. A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. Portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5000 de nazişti ultras i-au strigat: du-te acasă animal, ţigan, orfan!”

Paula Ungureanu – Foto: Cristi Preda

După ce s-a impus în meciul tur cu 30-25, CSM Bucureşti a învins şi la Budapesta formația Ferencvaros, scor 27-26, şi s-a calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Citeste mai mult: Adevarul.ro

P.S. Culmea ironiei – Portărița româncelor, cea mai agresată din tot lotul, se numește Paula UNGUREANU!!!

CSM București

Recomandari