INCREDIBIL Radu Banciu, atacuri suburbane la adresa Simonei Halep: ‘E o proastă, șterge mese’

0 43

Radu Banciu a călcat-o în picioare, încă o dată, pe Simona Halep, pe care a mai jignit-o grav şi acum un an. Radu Banciu a comentat ultimele rezultate înregistrate de Simona Halep.

„Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au ridicat-o pe soclu pe una care nu făcea altceva decît să dea mingea peste plasă. Dacă Simona Halep era acum numărul 1 mondial şi avea patru turnee de Grand Slam câştigate, toată lumea ar fi spus că sunt un tâmpit şi că am acuzat-o pe nedrept. Aş vrea să mi se recunoască meritele, pentru că am fost singurul om care a spus că nu ştie tenis”, a spus Radu Banciu.

„Simona Halep e ca o fată care vinde gogoşari la piaţă şi apoi şterge repede masa. Nu lasă urât în urma ei, dar nu e nimic de capul ei, în afară de ambiţie. Acum nu văd nici un mare editorialist care să recunoască: «Avea dreptate Radu Banciu cînd a zis că e o proastă». Ca şi în cazul lui Bute, a câştigat nişte meciuri, dar nu e mare lucru de capul ei. E o jucătoare modestă care va intra în rând cu celelalte. Am avut dreptate şi astăzi nu este altceva decât o mare plăcintă care s-a dezumflat”, a continuat Radu Banciu.

Recomandari