INCREDIBIL: Face dragoste numai cu bărbați însurați! Află secretul din spatele acestei povești bizare

0 27

Jenny Hendle, în vârstă de 36 de ani și care lucrează la o brutărie, are deja la activ două divorțuri și are și doi copii. Aceasta nu prezintă nicio urmă de regret pentru faptul că s-a culcat deja cu nouă bărbați, care culmea, sunt însurați.

Iată ce a declarat aceasta pentru „The Sun”: „Nu mă interesează să mă întâlnesc cu bărbați singuri care să îmi promită luna de pe cer și apoi să mă înșele. Când mă întâlnesc cu unul căsătorit, știu că nu există pretenții pentru o relație pe termen lung. Dacă un bărbat vrea o aventură, nu cred că ar găsi ceva mai bun decât mine”.

Se pare că o întâmplare nu foarte fericită din copilăria ei a reușit să o conducă pe această cale.

Tatăl ei a înșelat-o de nenumărate ori pe mama sa, acest lucru terminându-se în cele din urmă cu un divorț, iar primele ei relații s-au încheiat tot din acest motiv, fiind înșelată și ea de către partenerii ei.

Suspectându-și soții de infidelitate, aceasta a divorțat de două ori și a renunțat la ideea de a începe o altă relație, după ce a aflat că și prietenele ei au trecut prin aceeași situație, care nu este deloc una plăcută.

Jenny a mai afirmat și faptul că: „Am realizat că este în natura bărbaților să fie așa și cred cu tărie că nu există bărbați fideli. Nu îi urăsc, însă cred că ei nu sunt făcuți pentru a fi doar cu o femeie”.

Recomandari