Încep atentatele în Germania?! Un mort și trei răniți grav după atacul unui islamist care a strigat „Allahu Akbar“

0 33

Cred că orice om rațional consideră că nu este decât o problemă de timp până când Germania va fi scăldată în sânge, ca răspuns la „generozitatea” (eu sunt convins că este un plan elaborat de amestecare rasială) cu care au primit de-a lungul anilor milioane și miloane de musulmani… Un proces de islamizare care a început acum câteva decenii și pe care elitele trădătoare ale Europei vor să îl desăvârșească în acești ani pe tot continentul!

Dacă în iarna care a trecut, mase compacte de imigranți au agreast sexual sute de femei germane în noaptea de Anul Nou, iată că a venit și momentul de neevitat în care un fanatic islamist a măcelărit 4 cetățeni germani cu cuțitul, strigând la declanșarea atacului”Allahu Akbar.”

Așa cum era de așteptat, autoritățile germane, fidele liniei de până acum, în virtutea căreia au mușamalizat nenumărate cazuri de agresiuni săvârșite de imigranții arabi asupra cetățenilor germani, o dau puțin la întors, pretinzând că este posibil ca la mijloc să fie motive politice, și nu fanatismul religios.

Conform Adevarul.ro „atacatorul, care a fost arestat de forţele de ordine, este în vârstă de 27 de ani şi are cetăţenie germană, informează „Süddeutsche Zeitung“. Potrivit ITV, care citează poliţia locală, autorul atacului cu cuţitul nu vrea să colaboreze cu forţele de ordine. AFP scrie că motivul atacului pare să fie islamist, însă un posibil motiv politic nu este exclus deocamdată. Potrivit postului de radio bavarez Bayerischer Rundfunk, citat de Agerpres, poliţia verifică declaraţii ale martorilor potrivit cărora bărbatul ar fi strigat „Allahu Akbar“ în cursul atacului.”

1462954420-7956-politie-germana

Dacă ne gândim la faptul că atacul a  fost săvârșit într-o țară în care musulmanii sunt favorizați de autorități și au mai multe drepturi decât nemții băștinași, te-ai aștepta să fie recunoscători și pașnici… Dar asta este o iluzie. Mintea acestor oameni nu funcționează în astfel de parametri. Pentru ei generozitatea este echivalentul prostiei și o încurajare a acțiunilor de islamizare!

Îmi pare rău să o spun dar acest eveniment nu va fi unul izolat. Este doar o problemă de timp până când ISIS va ordona un măcel generalizat iar oamenii lor, infiltrați cu acest val imigraționist, sau adepții Statului Islamic care se găsesc în Europa de mulți ani se vor activa cu adevărat și vor trece la următorul nivel.

Cu toate acestea, nimic nu va schimba optica celor care conduc Europa. Ei au plan precis iar acesta se cheamă distrugerea statelor naționale! Prin urmare, procesul imigraționist va fi favorizat în continuare.

P.S. Oare cum o să ne mai îmbrobodească Merkel și de data asta?

Recomandari