Incendiu puternic în Brașov. O femeie a văzut cum mama ei arde de vie

O femeie a privit neputincioasă cum mama ei a ars de vie! Incidentul șocant a avut loc la Brașov, unde un incendiu foarte puternic a cuprins locuința în care locuiau cele două femei!

Incendiu puternic în Brașov

Cele două femei din Brașov se aflau în locuință când aceasta a fost cuprinsă de un incendiu. Femeia în vârstă de 86 de ani a fost cuprinsă de flăcări, însă fiica ei nu a putut s-o ajute cu nimic. A ieșit pe scara blocului și a țipat după ajutor.

Vecinii care au venit să dea o mână de ajutor nu au mai putut însă să intre în apartamentul cuprins de flăcări. Oamenii au sunat la 112, unde au cerut ajuto, potrivit brasovstiri.ro.

Incendiul riscă să se întindă și la celelalte locuințe

La fața locului s-au deplasat două echipaje cu apă și spumă și două echipaje SMURD. Pompierii se luptă la această oră cu flăcările care amenință să se extință la locuințele vecine.

Fiica femeii a fost intoxicată cu fum dar a refuzat să fie transportată la spital. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More