Incendiu la mall-ul Sun Plaza din Capitală. Un bărbat a fost transportat la spital Incendiu la un mall din Capitală

0 40

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la mall-ului Sun Plaza din București, un bărbat care se afla în incintă fiind transportat la Spitalul de Arși cu arsuri la nivelul feței. Flăcările au cuprins partea de depozit a mall-ului.

”Au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier, aproximativ 20 mp dintr-o camera tehnică, de la intrarea în parcare, nivel -1”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

Acesta a precizat că în urma incendiului un bărbat de aproximativ 55 de ani a suferit arsuri la nivelul feței, fiind transportat inconștient la Spitalul Bagdadar. Alte trei persoane au primit asistență medicală de la SMURD, fără a suferi probleme de sănătate.

Din primele informaţii, ar fi vorba despre o maşină care a luat foc în parcarea subterană a centrului comercial din zona Berceni a Capitalei. Flăcările s-au extins la o încăpere situată lângă parcare, ce ţine loc de depozit, afectând şi un panou de electricitate

Incendiul a izbucnit la miezul nopții și a fost stins după 50 de minute. La faţa locului au intervenit 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și una de descarcerare.

Recomandari