In plina epidemie ,Gabriela Firea a acordat un contract de 18.000.000 euro, unei beizadele PSD

Europarlamentarul USR Clotilde Armand anunta ca Primaria Bucuresti a acordat, vineri, in plina epidemie de coronavirus, un contract in valoare de peste 18.000.000 de euro unei firme controlate de o beizadea PSD.

Tunul lui Firea: sâmbătă noaptea, la ora 1.41, îi dă un contract ...

„M-am uitat din nou prin SICAP sa vad ce mai face dna Firea la PMB cu banii bucurestenilor. Tinteti-va bine: In plina pandemie Primaria Municipiului Bucuresti a acordat ieri un contract in valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlata de Alexandru Nanu – fiul primarului din Cornu, fost sef vicepresedinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA si amic cu V. Cosma & S. Ghita.

Contract: Achizitie de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz.

Firma acestuia nu este la primul contract cu autoritatile locale. A primit in ultimii ani contracte prin atribuire directa de la mai multe institutii subordonate Primariei Capitalei. Asta se intampla la PMB”, a anuntat Armand.

M-am uitat din nou prin SICAP să văd ce mai face dna Firea la PMB cu banii bucureștenilor. Țineți-vă bine:În plină…

Publicată de Clotilde Armand pe Duminică, 5 aprilie 2020

sursa

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More