Imnul României se va auzi în toată țara la ora 17:00, prin megafoanele mașinilor de poliție, în semn de solidaritate față de cadrele medicale

Imnul României se va auzi în toată țara sâmbătă, la ora 17:00, prin megafoanele mașinilor de poliție, în semn de solidaritate față de toate cadrele medicale ce luptă împotriva coronavirusului.

Imnul României va răsuna la ora 17:00

Imnul național va răsuna cu ajutorul megafoanelor mașinilor de poliție din toată țara sâmbătă, începând cu ora 17:00.

Gestul forțelor de ordine are rolul de a arăta solidaritate atât față de cadrele medicale române, ce luptă cu pandemia de coronavirus, cât și față de oamenii ce respectă indicațiile autorităților și stau în case

„În semn de mulțumire pentru românii care respectă „carantina” și stau acasă, polițiștii vor difuza, în toată țara, la ora 17:00, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliție.

Demersul aparține Centrului de Informare și Relații Publice – IGPR”, anunță Sindicatul Europol printr-un mesaj postat pe Facebook.

Tot mai multe cazuri de coronavirus în țara noastră

Ultimul bilanț al autorităților române arată că au fost confirmate 1.452 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, în timp ce 29 de persoane și-au pierdut viața pe teritoriul României din cauza COVID-19.

În acest moment se află în carantină instituționalizată în România 7.801 persoane, în timp ce 131.367 de persoane se află în izolare la domiciliu, sub supraveghere medicală.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More