IMAGINILE pe care Andreea Marin NU ar fi vrut să le vadă în presă. SECRETUL INTIM a fost însă dezvăluit şi nu poate fi contestat. Imagini reale

0 23

Andreea Marin iubeşte din nou. Aceasta a ieşi la cumpărături cu noul ei iubit, fiind surprinsă de paparazzi.

Potrivit wowbiz.ro, acesta se numeşte Adrian Brâncoveanu şi are 32 de ani. Este consul în Libia, la Tripoli, fiind relocat de curând în Tunisia, după izbucnirea tensiunilor din această ţară. Acesta este motivul pentru care Andreea Marin şi-a petrecut vacanţa în Tunisia, alături de Violeta, fiica ei.

Asaltată de paparazzi în timp ce era la cumpărături, Andreea Marin a răbufnit pe Facebook, acuzându-i pe jurnalişti că au filmat fără să aibă acordul şi că nu a vrut să răspundă la întrebări pentru că nu a fost abordată civilizat.

„Nu e nimic duplicitar în a decide că nu vrei să răspunzi oricărui personaj care îşi permite să te tragă de mânecă pe stradă, agresându-te cu întrebări, filmându-te fără să ceară acceptul. Când eşti abordat civilizat, răspunzi civilizat, pentru că simţi. Altfel, nu. Nu eşti dator nimănui să faci confesiuni despre viaţa intimă, dacă nu vrei”, a scris vedeta pe Facebook.

Recomandari