Imaginile nedifuzate până acum cu Robbie Williams la Cluj! VIDEO. Ce a spus artistul după concertul de la Untold

Robbie Williams a fost atracția festivalului de muzică Untold de la Cluj-Napoca. Artistul a fost unul dintre cei mai așteptați de românii care au stat cu sufletul la gură până la venirea lui pe scena de la Cluj. După concert Robbie Williams a ales să se alăture festivalierilor și a dansat la show-ul lui Dub XF.

Ce a făcut Robbie Williams după concertul de la Untold

Robbie Williams s-a distrat de minune la Untold. Artistul a interpretat pe scena de la Cluj-Napoca în fața a 80.000 de fani cele mai cunoscute piese ale sale, printre care „Let me entertain you”, „She’s the one”, „Feel” sau „Angels”. Unul dintre momentele serii a fost acela în care Robbie a cântat alături de tatăl lui, Peter Williams pe care îl ia adesea la concertele sale. Un alt moment al serii a fost cel în care o fană a fost invitată pe scenă să cânte piesa „Somethin’ Stupid”.

„Excelent, România. Publicul din Cluj e mai gălăgios ca cel din Anglia”, a fost mesajul lui Robbie Williams pentru fanii care au venit în număr mare să-l vadă. Ulterior, după ce și-a terminat recitalul artistul a ajuns în mijlocul mulțumii și s-a distrat alături de festivalieri la concertul lui Dub FX, de la scena Alchemy. La ora 4:00 dimineața artistul părea în formă maximă, a dansat și a cântat demonstrând că este un moment pe placul lui. Imaginile au fost postate de cântăreț pe contul de Instagram.

Robbie Williams, concert în fața a 80.000 de fani

Robbie Williams a cântat în ultima seară a festivalului Untold de la Cluj-Napoca și a încântat publicul de 80.000 de fani timp de o oră și jumătate. Cântărețul britanic a împărțit tricouri fanilor din primele rânduri, iar după show-ul de zile mari a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram.

„A fost grozav să te văd din nou, România. Absolut emoționant”, a scris artistul pe contul personal. Fanii s-au declarat încântați de concertul artistului de 45 de ani și au apreciat și comentat la fotografia de la Untold. „Ce show, ce performanță, ce LEGENDĂ!”, a scris unul dintre fani.

Robbie a mai cântat în România în anul 2015 în Piața Constituției. „Doar mulţimea care a fost acolo, cred că 80.000. A arătat incredibil, m-am simţit ca Michael Jackson. Părţile bune ale lui Michael Jackson”, a declarat Robbie Williams pentru stirileprotv.ro.

Articolul Imaginile nedifuzate până acum cu Robbie Williams la Cluj! VIDEO. Ce a spus artistul după concertul de la Untold apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More