Imaginile care desfiinteaza manipularile de la Antena 3 privind-o pe femeia-jandarm. Iata cum a fost aparata de protestatarii pasnici

0 71

Antena 3 a declansat o noua campanie de compromitere de protestului anti-PSD din Piata Victoriei folosindu-se de cazul dramatic al femeii jandarm care a fost batuta de membrii galeriilor de fotbal.

Numerosi realizatori si invitati ai postului, precum Oana Stacu sau Mugur Ciuvica, s-au referit la acest caz dramatic incercat sa compromita intreaha manifestare, acuzandu-i pe toti protestatarii de „salbaticie”.

Din imaginile inregistrate de Digi24 se vede limpede ca mai multi protestatari fac scut uman in jurul celor doi jandarmi cazuti si incearca sa ii apere de loviturile membrilor galeriilor de fotbal. Unul dintre protestatari a aluat-o la un moment dat in brate pe femeie, lipindu-se de ea pentru a o apara.

Antena 3 incearca sa utilizeze politic acest grav incident in favoarea PSD, insa chiar PSD este acuzat ca i-a adus in Piata Victoriei pe membrii violenti ai galeriilor de fotbal. Izbucnirea de violente vine ar confirma astfel teoriile deja anuntate de Liviu Dragnea, conform carora se urmareste „rasturnarea prin violenta” a guvernului.

Surse citate de g4media.ro au declarat ca cei care provoaca violente in Piata Victoriei sunt, cei mai multi, ultrasi din galeriile de fotbal mobilizate de PSD, in special de primarii de sectoare. Antena 3 a anuntat pe surse inca din jurul orei 17.30 ca galeriile de fotbal se indreapta spre Piata Victoriei.

”Am recunoscut in grupul de Ultrasi , pe cei din galeria lui Dinamo – trimisi de fratii Negoita (primar sect 3 si actionar la Dinamo)”, a declarat un martor ocular pentru G4Media.

Recomandari