IMAGINI ȘOCANTE. SNOPIT în bătăie după ce a denunțat mafia lemnului

Un bărbat a fost bătut cu pumnii și picioarele de către un pădurar și fratele acestuia după ce a denunțat tăierile ilegale de lemn din pădure. Întâmplarea a avut loc în urmă cu o săptămână.

Unul dintre cei doi agresori este pădurar, cel ce trebuia să vegheze pădurea. Victima se află în acest moment internată în spital în stare gravă.

„Joi, 14 iulie, mă aflam într-un control de fond și în timp ce făceam controlul, m-au sunat din sat nevastă-mea și maică-mea că fratele meu care m-a însoțit și în alte controale, prins de familia Ilieși, să fiu mai bine înțeles, pădurarul Ilieși Dumitru cu un frate de-al lui. L-au prins la magazin în timp ce s-a dus să bea o cafea. În momentul acela am întrerupt orice activitate și m-am dus să văd ce se întâmplă. E grav, sunt interese foarte mari”, a declarat Dan Rezvanță, fratele victimei, pentru ziardebistrita.ro

Dan Rezvanță se află în război cu mafia lemnului și susține că a făcut plângeri la D.N.A. și către organele de control privind neregulile din comună. Garda Forestieră a luat zona la puricat metru cu metru, iar acesta pare să fie motivul pentru care fratele lui Rezvanță a ajuns la spital.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *