Imagini dramatice cu Gabriel, copilul din Botoșani rămas fără casă și fără încălțăminte, după un incendiu devastator

Un copil dintr-un sat din Botoșani a rămas fără „adidași”, după ce un incendiu de proporții a distrus casa familiei.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Micuțul a început să plângă, pentru că avea pregătiți pantofii sport pentru a merge la școală în Popeni, Botoșani. Consătenii încearcă să strângă bani pentru a le reclădi casa.

Un copil din Botoșani a plâns ore în șir după ce flăcările i-au distrus casa și „adidașii”

Conform Antena 3, Gabriel era plecat cu părinții săi la stâna unde lucrează aceștia, când a observat că locuința lor era cuprinsă de flăcări.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Locuința familiei ar fi fost construită din nuiele, astfel că flăcările au distrus totul în câteva minute.

Copilul speră ca cineva să-i cumpere alți „adidași”
Copilul speră ca cineva să-i cumpere alți „adidași”. Foto: Antena 3

Vecinii familiei lui Gabriel, din satul Popeni, comuna Brăești, au sunat la 112, însă pompierii au ajuns la fața locului când casa era deja arsă în totalitate, pentru că era construită din nuiele.

ADVERTISEMENT

Cea mai de preț comoară a lui Gabriel, o pereche de „adidași” noi, a fost pierdută definitiv în flăcările necruțătoare.

Micuțul păstra încălțămintea pentru a merge la școală în toamnă, fiind cu siguranță cel mai așteptat eveniment al anului pentru copil.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Copilul de 7 ani a plâns în hohote și când a aflat că flăcările au ars cădița de plastic pregătită special pentru surioasa sa care urmează să vină în lume peste câteva luni.

Părinții lui Gabriel au lucrat din greu pentru a strânge banii necesari pentru a-i pregăti fetiței un cămin călduros, atunci când va veni pe lume.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

După incendiu, Gabriel și părinții săi s-au mutat alături de bunici, unde locuiau deja alte trei persoane în două camere. După cum se vede în imagini, oamenii sunt săraci și orice ajutor e binevenit.

O vecină sufletistă a inițiat o campanie de strângere de fonduri pe Facebook, în speranța că oamenii vor fi ajutați de străini să-și reclădească locuința.

ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More