Iată cum arată vila în care Iulia Vântur s-a iubit cu Salman Khan. La exterior pare o casă dărăpânată, dar în interior totul este de vis! Actorul o ținea pe Iulia doar în „puf”

0 22

Casa lui Salman Khan a fost surprinsă în fotografii. Aflată în Mumbai, exteriorul este banal, dar interiorul ascunde un lux rafinat! Printre fotografii se regăseşte şi dormitorul, cuibuşorul de nebunii al actorului cu Iulia Vântur.

Deşi la exterior casa actorului de Bollywood pare să fie un simplu apartament sărăcăcios, în interior se află raiul oricărei vedete ce preferă luxul. Pe site-ul imagefiltr.com au apărut fotografii cu casa lui Salman Khan din Mumbai, din exterior, dar şi din interior.

Pe exterior, pare să fie un apartament banal, situat deasupra unui magazin alimentar, când de fapt, interiorul apartamentului străluceşte.

Cu măsuţe şi fotolii confortabile, livingroom-ul actorului Salman Khan poate fi cu uşurinţă considerat un spaţiu de cafenea. Pe pereţii camerei se odihnesc tablouri abstracte, iar de tavan sunt agăţate lămpi cu forme trigonometrice.

O altă parte a casei actorului este prevăzută cu un parchet dintr-un lemn închis la culoare şi strălucitor şi un şemineu – visul oricărei femei.

Dormitorul, cuibuşorul de nebunii al actorului cu Iulia Vântur, este simplu şi probabil dedicat exclusiv somnului şi… nebuniilor! Patul matrimonial are un spătar ce pare să fie din piatră. Pe noptiere se află două lampe în formă de scoică, câteva fotografii şi o carte. În colţul fotografiei apare un scaun şi o parte dintr-o masă sau dintr-un birou. Pătura care se odihneşte pe pat şi care îi acoperă noapte de noapte pe cei doi îndrăgostiţi este pufoasă şi asortată cu restul culorilor din cameră. În faţa ferestrelor, curios, se află vegetaţie, întrucât unui paparazzo i-ar fi greu să pătrundă în spaţiul intim al celor doi porumbei.

O altă fotografie ilustrează un pat ferit de restul camerei printr-un zid ondulat. O lustră aparte este agăţată în tavan şi imită picături de apă căzând.

A pierdut 4 milioane de dolari în urma unui proces

Salman Khan a pierdut suma colosală într-un proces legat de un accident soldat cu un mort şi patru răniţi. În septembrie 2012, autoturismului actorului a părăsit carosabilul, a urcat pe trotuar şi a ucis un pieton, rănid şi alte patru persoane. În mai 2015, artistul a fost conamnat la închisoare, dar a fost eliberat pe cauţiune.

Recomandari