IANUARIE 2017: NATO se pregătește de RĂZBOI! SUA trimite 3.600 de tancuri împotriva Rusiei

0 49

„Operațiunea Atlantic Resolve” sau pregătirea de război a NATO împotriva Rusiei este în plină desfășurare.  2.000 de tancuri din americane vor fi trimise în zilele următoare din Germania în Europa de Est, iar 1.600 de tancuri din SUA vor ajunge în Țările de Jos. În același timp, țările NATO trimit mii de soldați la granițele rusești.

În conformitate cu US Army Europa, 4.000 de militari și 2.000 de tancuri vor sosi in trei nave de transport din SUA către Germania weekend-ul următor. De la Bremerhaven, trupele americane și o cantitate mare de material militar, va fi transportat în Polonia și în alte țări din Europa Centrală și de Est.

Statele Unite ale Americii vor să trimită la frontierele rusești Brigada 3 al Diviziei 4 Infanterie. În general, mai mult de 2.500 de bucăți de marfă sunt transportate în Germania, iar acestea vor fi descărcate în perioada 6-8 ianuarie. Materiale militare americane și trupele vor continua drumul spre Polonia pe calea ferată alături de convoiul militar. Întreaga desfășurare militară a SUA ar trebui să fie gata până în 20 ianuarie.

„900 mașini cu materiale militare vor fi transportate cu trenul de la Bremerhaven în Polonia. Există, de asemenea, aproximativ 600 de bucăți de marfă, care vor fi transportate cu trenul spre Polonia de către convoiul militar la Bergen-Hohne. Aproape 40 de vehicule se vor deplasa rutier din Bremerhaven în Polonia „, a declarat biroul de presă al Bundeswehr.

” Au trecut trei ani de când tancurile americane au părăsit continentul. Trebui să le aducem înapoi” , a declarat generalul – locotenent Frederick „Ben” Hodges, comandantul forțelor americane din Europa.

El a făcut această declarație în cursul unei vizite la Scoala Logistica din Bundeswehr în Garlstedt, Saxonia Inferioara. El a declarat jurnaliștilor că măsurile au fost un „răspuns la invazia Rusiei în Ucraina și anexarea ilegală a Crimeei.”

În timp ce NATO se pregătește pentru război împotriva Rusiei, Hodges a întors totul cu susul în jos și a acuzat Rusia de pregătire pentru război. „Asta nu înseamnă neapărat că va fi un război, dar Moscova se pregătește de această posibilitate”, a spus Hodges.

În periculoasa întărâtare a Rusiei înarmată nuclear, ce prezintă pericolul unui al treilea război mondial, Bundeswehr-ul german joacă un rol central. „Fără sprijinul [german] al armatei, nu putem merge nicăieri”, a spus Hodges in timpul apariției la Serviciul comun de sprijin al Bundeswehr.

Germania, care a trecut de Europa de Est în războiul de exterminare în urmă cu 75 de ani, se pregătește să trimită trupe combatante pentru țările baltice. În ianuarie, 26 de tancuri, alte 100 de vehicule și 120 de containere vor fi transportate cu trenul spre Lituania. Germania va trimite Batalionul de Infanterie 122nd.

În același timp 1600 de vehicule de luptă din SUA urmează să fie depozitate la un complex de șase depozite în satul de sud – est a Eygelshoven, în apropierea frontierelor belgiene și germane a scris RT News .

Tancurile Abrams, vehiculele de bătălie Bradley și altileria Paladin au început deja să sosească făcând parte dintr-un întreg sistem ce costa aproximativ 3,4 miliarde $, aprobat de Congres pentru a spori capacitatea militară a NATO în Europa. Terenurile de găzduire sunt, de asemenea, planificate pentru a fi redeschise în Polonia, Belgia și Germania.

Recomandari