Ianis Zicu, acuzații grave la adresa unui polițist: Am fost amendat de un agent care el însuși a pus în pericol viața oamenilor. Credeti ca are dreptate?

0 41

Ianis Zicu susține că Poliția Rutieră l-a amendat duminică seară pentru că nu avea aprinse farurile. Totuși, a acuzat acesta, agentul care l-a amendat conducea o maşină cu defecţiuni şi mai mari la sistemul de iluminare.

Într-o postare pe Facebook, Zicu a scris că el va plăti amenda pentru că i se pare normal să suporte consecințele pentru greșeala sa, dar nu i se pare normal ca amenda să fie dată de un polițist care el însuși pune în pericol viața oamenilor.

Foto: Ianis Zicu / Facebook

În opinia lui Zicu, principala problemă în toată această întâmplare este că agentul este chiar persoana care ar trebui să ne protejeze.

În finalul postării, el a întrebat cine îl va sancționa pe polițist pentru că a folosit o mașină necorespunzătoare tehnic.

Haideti sa va povestesc o intamplare…daca este haioasa sau nu…va las pe voi sa decideti 🙂 :(…aseara cand am iesit din curte sistemul de iluminare al masinii nu era pe modul automat…prin urmare am uitat sa aprind farurile…fiind un bulevard iluminat nu mi am dat seama imediat ca nu sunt aprinse…la 100 de metri de casa pe Bulevardul Pipera ma opreste acest domn si imi spune ca am probleme cu farurile…opresc motorul si il pornesc din nou…farurile erau in continuare stinse…imediat mi am dat seama si le am pus pe modul automat si au pornit luminile…a mers domnul politist la masina si m a amendat….dar va rog sa priviti pozele cu masina de POLITIE :)…….are o defectiune in partea din dreapta fata si inca una in partea din stanga spate…nu ii functioneaza 1 far si 1 stop….eu am sa platesc amenda pentru ca este corect si normal sa suport orice consecinta legala atat timp cat eu nu aveam luminile aprinse pe un drum public(chiar daca masina mea nu avea nicio defectiune si doar am omis sa aprind farurile pentru cateva secunde)…dar este corect sa fiu judecat de „cineva” care chiar are defectiuni mari la sistemul de iluminare al masinii si circula asa pe drumurile publice punand in pericol viata oamenilor?….dar cel mai grav este faptul ca acel cineva” este exact cel care trebuie sa ne protejeze… :(…oare pe domnul din imagine o sa l traga cineva la raspundere pentru ca foloseste o masina care nu este corespunzatoare din punct de vedere tehnic????”, a scris Ianis Zicu, pe Facebook.

Recomandari