I-au inghesuit pe toti 30 ca pe vite, cu politie si jandarmi. Experienta a unei fiice care a incercat sa-si gaseasca tatal dependent de dializa mutat in carantina.

Cititi cum au ajutat-o si cum au reactionat autoritatile pe care, in mare, le aveti in subordine!

Ieri a fost ancheta epidemiologica la centrul de dializa de unde a venit pacientul care a decedat zilele trecute, apoi a mai fost un mort de la ei.

Tata face dializa acolo! Aseara m-a sunat ca el nu vine acasa, ca il duc in carantina, ca au fost toti testati si sunt cateva cazuri. Testul lui trebuia sa vina azi dar nu a venit! I-au inghesuit pe toti 30 ca pe vite, cu politie si jandarmi, apoi i-au urcat in masini si i-au dus undeva fara sa le spuna unde merg! Tata a aflat ca in Popesti Leordeni! nu a intrebat nimeni daca au vreun tratament, daca au nevoie de ceva, mai ales avand in vedere ca vorbim de bolnavi cronici cu multe probleme de sanatate si cu tratamente fara de care nu pot trai!

A fost nevoie de lacrimi, tipete, insistenta multa ca sa aflu unde l-au dus de la politie, caci la dsp nu raspundea nimeni, iar politia imi spunea sa merg eu in popesti la politia locala sa aflu! Adresa data de ei era gresita, e adresa unei fabrici la care toata ziua a venit lume sa intrebe unde au fost dusi bolnavii de la dializa, cei de la fabrica au spus la primarie si primaria le-a zis inchdeti-le si voi telefonul daca va suna!

Foarte greu, si mai mult pe ghicite, am gasit centrul, oamenii din carantina scoteau capul pe geam. Eu nu am avut acces inauntru dar tata mi-a spus ca sunt 2 in camera si sunt 4 paturi suprapuse!!! Asta in conditiile in care nu se stie exact cine e pozitiv si cine negativ!!!!

Maine ei vor merge toti la dializa, nu se stie unde! Dar ideea e ca vor fi amestecati, pozitivi cu negativi!!! Dupa 2 zile de sunat non stop la DSP, in final mi s-a raspuns si mi s-a spus ca se considera ca toti au fost expusi si ca ei nu au resurse sa ii separe! Asa ca ii imbolnaviti pe toti oricum?? Locurile de carantina sunt de fapt ca sa fie toti imbolnaviti???

Ce se poate face si cum putem opri asemenea abuzuri?

Iar centrul de dializa avea covid de 2 saptamani dar a mintit!!

Sper sa infunde puscaria!

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More