Huooo, Dăncilă! Alungată de angajaţii Ford Craiova, PSD-ista a fugit la shopping cu Olguţa, într-un magazin închis special pentru ele

0 52

Serviciul de propagandă al PSD a încercat pe toate căile să ascundă o întâmplare ruşinoasă pentru premierul Dăncilă şi pentru purtătoarea de cuvânt a partidului, Olguţa Vasilescu.

Venită în vizită la uzinele Ford Craiova, în încercarea de a „fura” capital de imagine pe seama muncitorilor cu lefuri tot mai sărăcite de atacul la buzunare al guvernării PSD&ALDE, Dăncilă şi-a „furat-o” rău de tot de la muncitorii curajoşi din secțiile Montaj General şi Producție motoare.

Informaţia a fost dezvăluită de jurnaliştii de la Ziarul de Craiova:

„Vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă la Ford s-a lăsat cu incidente. Premierul a fost condusă de reprezentanții Uzinei Ford pe secțiile Montaj General și Producție Motoare, doar că vizita acesteia nu a fost primită cu plăcere de o parte dintre angajați. Aceștia au întâmpinat-o pe Dăncilă cu un val de huiduieli și fluierături care nu au scăpat neobservate de oficialii prezenți.

După vizita în cele două secții și declarațiile de presă, Dăncilă s-a întors la Centrul Multifuncțional pentru a prezida încheierea dezbaterilor din cadrul Forumului Industriei Auto. Odată ce programul oficial s-a încheiat, premierul a avut parte de relaxare la cumpărături.

Viorica Dăncilă, însoțită de Lia Olguța Vasilescu și alte doamne din partid, au mers să se bucure de o ședință de shopping la Outlet-ul Max Mara din oraș. Magazinul a fost închis de Serviciul de Securitate și Pază al premierului pentru ca aceasta să poată proba ultimele colecții ajunse în magazin de la brandul italian de modă”, relatează ZiaruldeCraiova.ro.

Recomandari