Huooo, Dăncilă! Alungată de angajaţii Ford Craiova, PSD-ista a fugit la shopping cu Olguţa, într-un magazin închis special pentru ele

Serviciul de propagandă al PSD a încercat pe toate căile să ascundă o întâmplare ruşinoasă pentru premierul Dăncilă şi pentru purtătoarea de cuvânt a partidului, Olguţa Vasilescu.

Venită în vizită la uzinele Ford Craiova, în încercarea de a „fura” capital de imagine pe seama muncitorilor cu lefuri tot mai sărăcite de atacul la buzunare al guvernării PSD&ALDE, Dăncilă şi-a „furat-o” rău de tot de la muncitorii curajoşi din secțiile Montaj General şi Producție motoare.

Informaţia a fost dezvăluită de jurnaliştii de la Ziarul de Craiova:

„Vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă la Ford s-a lăsat cu incidente. Premierul a fost condusă de reprezentanții Uzinei Ford pe secțiile Montaj General și Producție Motoare, doar că vizita acesteia nu a fost primită cu plăcere de o parte dintre angajați. Aceștia au întâmpinat-o pe Dăncilă cu un val de huiduieli și fluierături care nu au scăpat neobservate de oficialii prezenți.

După vizita în cele două secții și declarațiile de presă, Dăncilă s-a întors la Centrul Multifuncțional pentru a prezida încheierea dezbaterilor din cadrul Forumului Industriei Auto. Odată ce programul oficial s-a încheiat, premierul a avut parte de relaxare la cumpărături.

Viorica Dăncilă, însoțită de Lia Olguța Vasilescu și alte doamne din partid, au mers să se bucure de o ședință de shopping la Outlet-ul Max Mara din oraș. Magazinul a fost închis de Serviciul de Securitate și Pază al premierului pentru ca aceasta să poată proba ultimele colecții ajunse în magazin de la brandul italian de modă”, relatează ZiaruldeCraiova.ro.

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...