Halep i-a lăsat mască! Gestul prin care Simona i-a cucerit total pe englezi. „Fantastic!” Ce făcea în timp ce afară începuse să plouă

0 32

Simona Halep s-a obişnuit cu statutul de vedetă şi la fiecare turneu la care participă este mereu înconjurată de fani dornici să se fotografieze lângă românca de pe locul 2 WTA sau să obţină un autograf de la ea.  Iar constanţeanca se descurcă de minune, fiind lăudată pentru atitudinea arătată faţă de fani.

Prezentă la Eastboune înainte de Wimbledon, Halep a avut parte de o zi plină miercuri, în care a fost nevoită să joace două meciuri. A doua partidă, cu Tsvetana Pironkova, contând pentru turul trei al turneului a fost întreruptă de ploaie şi va fi continuată joi.

Deşi vremea a dat peste cap programul turneului de la Eastbourne, Halep s-a arătat extrem de dispusă să interacţioneze cu fanii. Un fotograf britanic prezent la turneul de la Eastbourne se declară impresionat de modul în care Simona Halep interacţionează cu fanii şi de răbdarea arătată de finalista de la Roland Garros.

„Trebuie să menţionez modul fantastic în care se comportă cu toţi fanii, timpul petrecut pentru autografe şi poze! Le acordă o mare atenţie (n.r. fanilor”, a scris fotojurnalistul Luke Mayers pe Twitter.

Recomandari