Halep, invidiată de Caroline Garcia: Reacţie de neînţeles a unei jucătoare care câştigă milioane de dolari pe an

0 47

Simona Halep a criticat modul în care a fost programată la Montreal, fiind nevoită să joace primele patru meciuri în 48 de ore! Şi a procedat foarte bine.

Probabil, într-o încercare de a se împăca repede cu Simona, de două ori campioană la Rogers Cup şi foarte populară printre spectatori, organizatorii au luat o decizie frumoasă, după triumful româncei în finala cu Sloane Stephens.

Astfel, un avion privat a fost pus la dispoziţia lui Halep, pentru ca aceasta să ajungă repede la Cincinnati, acolo unde va debuta în turul II, urmând să joace fie cu Irina Begu (55 WTA), fie cu Ajla Tomljanovici (58 WTA). Ultima a venit din calificări, acolo unde a eliminat-o pe Sorana Cârstea (52 WTA).

Pe tabloul principal de la Cincinnati se află şi Ana Bogdan (78 WTA), cea care a venit din calificări, trecând de Donna Vekici (42 WTA) în meciul decisiv. La masculin, România e reprezentată de Marius Copil (91 ATP), cel care a venit, de asemenea, din calificări.
„E o bătaie de joc!“

Dacă Halep a scăpat de grijile legate de deplasarea în SUA, în schimb, adversara pe care a învins-o în sferturi la Rogers Cup, Caroline Garcia (5 WTA), a avut o reacţie de neînţeles pentru o sportivă care câştigă milioane de dolari pe an.

„Habar n-am cum voi ajunge la Cincinnati. Am verificat zborurile şi sunt foarte scumpe biletele. Sunt disperată! 700 de dolari un bilet până la Cincinnati. Asta e o bătaie de joc! Mai aştept să văd cum sunt zborurile în perioada următoare, pentru că voi juca marţi sau miercuri. Trebuia să ajung în finală să primesc şi eu un avion privat. Totul e de rahat!“, a izbucnit franţuzoaica de 24 de ani într-un dialog cu „Tennis World USA“.

Câte puncte mai are Halep de apărat până la finalul anului
Turneu Faza atinsă Puncte acumulate
Cincinnati Finala 585
US Open Turul I 10
Wuhan Turul II 1
Beijing Finala 650
Singapore Grupe 500

Recomandari