Halep i-a lăsat pe toţi fără replică! Noua freză a Simonei face furori pe net

0 42

Simona Halep are o nouă coafură. Marea noastră campioană şi-a surprins fanii pe reţelele de socializare cu freza abordată.

Numărul unu mondial se bucură de ultimele zile de vacanţă. Pentru marea noastră campioană urmează sezonul de hard, unde visează la al doilea turneu de Grand Slam, dar şi  la câştigarea în premieră a Turneului Campioanelor.

Până să intre efectiv în „pâine”, Simona stă aproape de fanii săi pe reţelele de socializare. Ea a postat o imagine cu noua coafură, care a fost extrem de apreciată de prietenii virtuali ai marii campioane.

Participă la New Haven

Deşi iniţial Simona Halep (26 de ani) i-a anunțat pe organizatori că nu va participa la turneul de la New Haven, Halep s-a răzgândit. A cerut şi obţinut un wild-card, astfel că va fi prezentă la competiţia transmisă în direct de Digi Sport.

Dorind să se odihnească mai mult înainte de sezonul de hard, Simona a refuzat mai întâi invitația organizatorilor competiției pe care a câștigat-o în 2013 și unde era o prezență constantă în anii trecuți. Totuşi, după ce a cântărit mai bine opţiunile, constănţeanca a decis să participe.

 Probabil Halep a stabilit cu Darren Cahill să aibă cât mai multe meciuri în picioare pe hard înainte de US Open, pentru a nu mai acuza şocul schimbării suprafeţei, precum la Wimbledon.

Sunt foarte bucuroasă să mă întorc aici, vă mulţumesc pentru oportunitate. Am nişte amintiri superbe din 2013, când m-am impus. M-am simţit mereu excelent şi îmi face plăcere să joc în faţa fanilor. Turneul aduce multe mari campioane şi se desfăşoară în condiţii similare cu cele de la US Open. Aşa că abia aştept să fiu din nou pe teren şi să joc„, a transmis Simona.

Recomandari