Haideti sa distribuim! Un american caută mirii din România cărora le-a făcut poze la cununia din iulie 1981

3527

Un cuplu de români care s-a căsătorit în iulie 1981 la Biserica Stavropoleos din Bucureşti este căutat de americanii care le-au făcut atunci câteva poze la cununie.

Matt, un american care a vizitat România la începutul anilor ’80, a avut ocazia să întâlnească într-o zi din iulie 1981, în centrul Bucureştiului, un alai de nuntă la Biserica Stavropoleos.

El a făcut câteva fotografii la cununia cuplului de tineri – cu mirele, mireasa, preotul, naşii, socrii şi nuntaşii. Le-a promis că le va trimite pozele, dar întors în Statele Unite ale Americii şi-a dat seama că a pierdut adresa românilor.

După aproape 37 ani, sora lui Matt, Susan Hills Goldman, şi-a propus să găsească acea pereche pentru a îi trimite fotografiile de la nuntă.

Ea a postat pozele pe contul său de Facebook, rugând internauţii să le distribuie poate vor ajunge la cineva care îi recunoaşte pe miri sau pe altcineva din imagini.

Între timp, Matt a trimis deja un mail celor de la Biserica Stavropoleos, poate va reuşi să dea de cuplu.

Mesajul lui Susan

„2018 a început cu o provocare incitantă din partea fratelui meu Matt, care nu are Facebook.

În iulie 1981, fratele meu vizita această biserică, exact în timpul unei nunţi.

Pe scurt, a fost invitat înăuntru să asiste la ceremonie. Acolo a făcut câteva fotografii pe care a promis că le va trimite mirilor.

El crede că este singurul de acolo care avea un aparat de fotografiat.

Din păcate, n-a mai reuşit să le trimită mirilor fotografiile pentru că le-a pierdut adresa. A regăsit recent aceste poze şi încercăm pe orice cale să găsim pe cineva care îi recunoaşte pe miri sau pe oricine altcineva din imagini.

Matt ţine să le trimită, în sfârşit, pozele. Nu vrea nimic în schimb, singura dorinţa este ca pozele să ajungă la familia respectivă.

Dacă este cineva care recunoaşte vreo figură din fotografii, vă rog să-mi daţi de ştire! Distribuiţi, vă rog, imaginile! Cât de tare ar fi pentru acestă pereche să-şi primească pozele după aproape 37 ani!“

Postarea lui Susan este deja distribuită de sute de români în special, care vor să-i ajute pe mirii din fotografie să-şi recupereze pozele de la nuntă.