Hagi n-a mai rezistat: „O să ajungem în groapă! Punct! Punct!“

0 50

Gheorghe Hagi şi-a manifestat din nou nemulţumirea faşă de ce se întâmplă în sportul din România şi a lansat un atac dur.

„Când spui că se poate, înseamnă ca a doua zi să ai presiune. Dacă nu faci, te dă afară. Dar la noi se spune că nu se poate! L-am luat pe ‘nu’ în braţe! O să ajungem în groapă! Punct! Punct! V-am zis-o şi o să vedeţi că asta este”, a declarat Gică Hagi în cadrul unei conferinţe de presă.

El crede că România ar trebui să ia exemplu de la ţările vestice. „Dacă vreţi să mai ieşim în lume, trebuie să avem calificări la loturile naţionale. Prima dată, să construim jucători, să-i formăm, să-i creştem cum au făcut belgienii, spaniolii, englezii, francezii. Noi de ce nu? De ce să nu facem şi noi? Succesul se construieşte! O să vedeţi în cartea mea, o să citiţi cum am construit succesul”, a declarat finanţatorul Viitorului.

„Regele” are încredere în potenţialul fotbaliştilor români: „E o chestiune simplă, mie îmi plac subiectul şi predicatul. Eu sunt pragmatic, direct la subiect. Singura strategie valabilă este să încerci să devii cel mai bun. Eu cred în continuare că românul e foarte, foarte bun. Ne lipseşte organizarea, ne lipseşte finanţarea, ne lipseşte o strategie la nivel naţional”, a completat Hagi.

Recomandari