Guvernul ARE ZILELE NUMĂRATE! Ce PREMIER pregătește Iohannis. „Cine mai rămâne lângă DRAGNEA și DĂNCILĂ înseamnă că E NEBUN”

0 44

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă este și mai aproape, vestesc liberalii. Aceștia au la îndemână textul moțiunii PMP, dar vor să vină cu propria lor versiune. Acum, după raportul MCV, consideră că este momentul și că guvernul va cădea până la 1 ianuarie 2019

„Vom depune moțiune de cenzură. Moțiunea de cenzură e și mai aproape. Vom intensifica negocierile astfel încât să mărim șansele de adoptare a unei moțiuni de cenzură. După demisia ministrului Afacerilor Europene, nu că ar fi fost pregătit acest Guvern pentru a prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, după raportul MCV, după rezoluția din Parlamentul European, devine din ce în ce mai evident că acest Guvern nu are capacitatea de a exercita în condiții optime în beneficiul României președinția Consiliului Uniunii Europene și că este absolut necesară o schimbare de Guvern”, a declarat, marți, președintele PNL. Ludovic Orban a mai spus că așteaptă momentul când numărul de parlamentari care votează moțiunea va fi suficient și nu exclude să fie și membri ai Coaliției.

„Cine mai rămâne lângă Dragnea și Dăncilă înseamnă că e nebun în condițiile în care este din ce în ce mai clar că Dragnea și cu camarila lui au pierdut legătura cu realitatea și nu fac altceva decât să ne îndepărteze treptat de Uniunea Europeană să pună în pericol toate avantajele României și ale cetățenilor români care decurg din apartenența României la Uniunea Europeană”, a afirmat Orban. Întrebat dacă personal este pregătit pentru funcția de premier, liderul liberal a spus că după ce pică Guvernul „o să existe negocieri care sunt organizate constituțional de președintele României și se va degaja o formulă cu siguranță mai bună decât această nenorocire de Guvern care este astăzi”.

Orban s-a folosit de raportul MCV pentru a lansa un nou atac împotriva Coaliției. „Astăzi se vede cu ochiul limpede că un clan de derbedei politici, specializați în infracțiuni, au capturat statul român și folosesc puterea obținută în alegeri nu pentru a servi interesul cetățeanului român, și pentru a-și rezolva problemele personale, și pentru a încerca să scape de consecințele infracțiunilor pe care le-au săvârșit de-a lungul carierei lor politice.

Raportul privind Mecanismul de Cooperare și Verificare, rezoluția Parlamentului European arată foarte clar că Dragnea și Tăriceanu și camarila din jurul lor sunt antieuropeni și sunt împotriva Uniunii Europene, și pun în pericol toate beneficiile cetățenilor români de pe urma apartenenței României la Uniunea Europeană”, a declarat președintele PNL.

Recomandari