Guvernarea impostorilor. Fiul analfabet al lui Dancila este promovat in fruntea Curtii de Conturi

Fiul premierului Viorica Dancila, Victor Florin Dancila, este pe cale sa devina secretar general adjunct al Curtii de Conturi. El este deja consilier al lui Ilie Sarbu, vicepresedinte al institutiei.

Presedintele Curtii de Conturi, Mihai Busuioc, intentioneaza sa il numeasca pe Victor Florin Dancila in functia de secretar general adjunct al Curtii, informeaza surse citate de g4media.ro. In acest sens, Busuoic a notificat deja Agentia Nationala a Functionarilor Publici ca intentioneaza sa modifice organigrama Curtii.

Fiul premierului s-a angajat in institutie in 2018 pe post de consilier al lui Ilie Sarbu, care este vicepresedinte al Autoritatii de audit, la o saptamana dupa ce Dancila s-a instalat la Guvern.

Newsweek Romania a dezvaluit in 2018 ca fiul premierului Viorica Dancila s-a angajat consilier la Curtea de Conturi la o saptamana dupa ce mama acestuia a ajuns premier.

Intr-un raspuns pentru Newswek Romania, Curtea de Conturi arata ca „domnul Victor Florin Dancila este angajatul Autoritatii de Audit, cu contract individual de munca determinata (durata mandatului demnitarului aferenta perioadei 29 ianuarie 2018 – 15 octombrie 2020, avind functia de consilier in cadrul cabinetului demnitarului – domnul Ilie Sarbu, vicepresedinte al Autoritatii de Audit)”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More