Grigore Cartianu: Nu mai am dubii că agresarea jandarmeriței a fost o regie cinică a unor minți diabolice din Jandarmerie.

0 81

Grigore Cartianu revolvat dupa ce al primit numeroase jeturi de spray paralizant direct in fata: Iata ce scrie pe Facebook

Nu mai am dubii că agresarea jandarmeriței a fost o regie cinică a unor minți diabolice din Jandarmerie.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care i-a vizitat pe răniți la spital, oferă informații care spulberă diversiunea jandarmeristo-pesedistă. Și anume: jandarmerița „e foarte bine”, nu are fractură de coloană, nu se află la terapie intensivă, are doar o vânătaie, poate reveni imediat la lucru.

Regizorii scenei nu au ales-o întâmplător pe jandarmeriță: e femeie, e tânără (23 de ani), poate produce multă emoție și, astfel, poate justifica o intervenție în forță împotriva a peste 250.000 de protestatari pașnici.

E important cum acționează cetățenii care s-au nimerit în zona incidentului: încearcă s-o apere poej andarmeriță și strigă „Lăsați-o în pace, bă! Bă, e femeie, bă! Lăsați-o în pace!”

Un singur lucru nu mi-e clar: dacă jandarmerița știa că joacă într-o scenetă (cu daune minore) sau a fost aleasă de regizorul cinic pe post de „victimă necesară”, a scris jurnalistul.

Recomandari