Gina Pistol, apariție de zile mari la Chefi la cuțite. Ținuta cu care a atras toate privirile – Foto

Gina Pistol a avut o apariție răvășitoare în ediția de azi a emisiunii Chefi la cuțite. Vedeta Antenei 1 a apărut îmbrăcată într-o ținută care i-a lăsat formele la vedere. De fapt, a fost mai mult dezgolită decât acoperită cu haine.

Gina Pistol, apariție sexy la Chefi la cuțite

Concurenții și jurații emisiunii culinare de la Antena 1 nu și-au putut lua privirile de la vedetă, iar chef Cătălin Scărlătescu i-a dedicat chiar și câteva mesaje de dragoste.

Gina a apărut ravisantă în fața concurenților, cu o rochie cu tul transparent, neagră. Vedeta a avut un umăr dezgolit, iar rochița tip compleu era decupată pe partea dreaptă.

Emoții pe ultima sută de metri

Concurenții intră începând de azi pe ultima sută de metri. Show-ul filmat în primăvara și vara acestui an va avea marea finală televizată pe 17 decembrie, deci mai e foarte puțin până când vom afla cine va lua marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„Trebuie să facem în așa fel încât să câștigăm, ăsta e obiectivul meu să duc câți mai mulți oameni în semifinală, de acolo depinde doar de ei. Așa că este important să câștigăm și proba de astăzi”, a declarat Sorin Bontea în deschiderea emisiunii de azi.

„În alte sezoane acum începeau finalele, acum au apărut aceste două bătălii care pot face diferența foarte mare”, a spus Florin Dumitrescu.

„Suntem toți patru cu moralul la pământ, suntem storși de putere pentru că am avut două bătălii cu lovituri foarte nasoale, am pierdut trei oameni foarte buni”, a zis Andrei Flueraru, conform a1.ro.

Anumite publicații din România au dat astăzi și numele câștigătorului sezonului 7 Chefi la cuțite, iar acesta ar fi Alexandru Comerzan din echipa lui Scărlătescu.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More