Gigi Becali a făcut un gest impresionat pentru Lorelai Moşneguţu, fetița fără mâini de la Românii au talent

0 45

Gigi Becali a dat din nou dovadă de-o mărinimie fără margini, după ce a făcut un gest cât se poate de impresionant pentru o tânără care nu se poate deplasa.

Concret este vorba despre Lorelai Moşneguţu, care ajungea să fie cunoscută de-o ţară întreagă după ce a participat la mai multe emisiuni de talente din România.

Povestea fetei pasionate de muzică, dar şi de literatură pare să îl fi impresionat şi pe latifundiarul din Pipera, pentru că acesta a decis să îi facă un cadou. Gigi Becali i-a cumpărat tinerei un scaun cu rotile special, cu ajutorul căruia să se poată deplasa.

Lorelai – fetița cu mâini de aur și posibla câștigătoare Românii au talent

Lorelai Moşneguţu a fost supranumită şi „fetiţa cu mâini de aur“, datorită talentului ei ieşit din comun atunci a interpretat atât ca voce, cât şi la pian o melodie. Ea a fost prezentă pe scena de la „Românii au talent“ în urmă c-o seară şi i-a lăsat atât pe telespectatori, cât şi pe juraţi cu ochii-n lacrimi.

Tânăra a reuşit să dea tuturor o lecţie de viaţă cât se poate de puternică prin optimismul său debordant de care a dat dovadă până acum. Lorelai a fost abandonată de către părinţii săi biologici când avea doar două luni de zile şi era numai un bebeluş. Însă, la scurt timp a fost adoptată de către o femeie care a avut grijă de ea şi i-a oferit iubirea şi căldura de care avea nevoie.

Recomandari