Gigi Becali a făcut un gest frumos pentru frații care cerșesc în Piața Victoriei! Le cumpără o casă, dar le-a pus o singură condiție! „Sper sa nu se supere”

0 25

Gigi Becali a fost impresionat de povestea familiei fratilor care cersesc la Piata Victoriei. Latifundiarul din Pipera a anuntat ca le va cumpara o casa, asta dupa ce Andreea Mantea l-a sunat si i-a spus prin ce drama trec acesti copii.

Patronul Stelei a oferit imediat ajutor, dupa ce a auzit povestea trista prin care trece pustiul de 16 ani care cerseste in Piata Victoriei, alaturi de cainele sau, pentru a-si intretine mama, fratele mai mic si o sora de numai doi anisori.

„Nu stiam, astazi am aflat. Am spus ca o sa le cumpar o casa la copiii astia! Dar am o rugaminte. Sa nu se supere! Sa nu stea cu cainii in casa, sa nu ii tina in casa. Daca vor sa ma asculte. Nu e normal ca oamenii sa doarma cu cainii in casa! Eu nu o sa verific dupa aceea ce fac si ce nu fac. Daca ma asculta, bine, daca nu…”

Gigi este un om credincios, vrea sa gaseasca o solutie pentru ca acesti copii sa aiba un acoperis deasupra capului si sa poata si lucra: „Vreau sa gasim o solutie. Vreau sa stea undeva si sa poata si lucra. Sunt baieti mari, pot munci. Copiii mici cersesc, ei sunt baieti mari! E pacat! Cu casa rezolvam, cu serviciul, mai vedem… Poate o sa se supere si ei ca am zis asta, cum au zis altii! Hahaha!”

Alina Borcea l-a ajutat pe acest tanar cu o suma de bani

Alina Borcea a fost si ea impresionata de povestea lui Nelu si a familiei sale si a trimis, prin intermediul unui sofer, un plic. 3000 de lei, pentru tanarul cersetor din Piata Victoriei.

Recomandari